کیسه پنبه ای مخصوص نان

کیسه ها‌ی پنبه‌ ای مخصوص نان از نوعی پنبه تولید شده است که سازگار با محیط بوده و در آن از مواد پلی استری و شیمایی مضر استفاده نشده است. زمانی که از کیسه های پلاستیکی برای خرید نان داغ استفاده می‌شود با تعرق کیسه نان مواد شیمایی و غیر بهداشتی از کیسه به نان انتقال می‌یابد و موجب کپک زدن و ناسالم ماندن نان می‌شود.

استفاده از کیسه پنبه ای نان به جای کیسه ای پلاستیکی خطر ابتلا به سرطان را کاهش می‌دهد.

 

از زمانی که نان را می خریم، چه عواملی می تواند باعث انتقال آلودگی به آن شود؟

نان پخته آلودگی می ندارد اما بعد از سرد شدن ممکن است آلودگی ها از طریق عوامل مختلف محیطی به 3 شکل فیزیکی، شیمیایی و می وارد آن و باعث انتقال عامل آلودگی به بدن و به خطر افتادن سلامت مصرف کننده شوند. نان بعد از پخت حرارت مجدد نمی بیند بنابراین آلودگی چه از طریق افراد و چه از طریق محیط می تواند هنگام انتقال نان از نانوایی به منزل و داخل منزل به آن انتقال پیدا کند. عواملی مثل گرفتن نان با دست آلوده، میزی که نان روی آن قرار می گیرد، قرار دادن نان روی صندلی ماشین، برداشتن سنگ روی نان با کلید و. می تواند باعث انتقال آلودگی به نان شود..

برخی افراد نان را در کیسه پلاستیکی قرار می دهند، برخی در رومه می گذارند و برخی در پارچه نخی. شما کدام یک از این روش ها را تایید می کنید؟

نگه داری و قرار دادن نان در کاغذ رومه درست نیست. آلودگی های مختلف می تواند از طریق کاغذ رومه به نان منتقل و با مصرف نان وارد بدن مصرف کننده شود. حمل و نقل کاغذ رومه به گونه ای است که احتمال آلودگی آن بسیار زیاد است و ترکیب های شیمیایی جوهر رومه هم می تواند به نان منتقل شود که برای سلامت مصرف کننده مضر هستند. قرار دادن نان در کیسه پلاستیکی، به خصوص اگر خوب هوادهی و خشک نشده باشد، کیفیت نان را پایین می آورد و احتمال کپک زدن آن را بیشتر می کند.

قرار دادن نان تازه در این نوع کیسه ها از نظر بهداشتی درست نیست چراکه بر اثر قرار گرفتن پلاستیک در معرض گرما مواد شیمیایی تولید می شود که برای سلامتی بدن مضر است باید از کیسه های پارچه ای مخصوص برای جابجایی و نگهداری نان تازه استفاده شود تا سلامت شهروندان به خطر نیفتد.

این درحالی است که شهروندان با مراجعه به نانوایی ها و خرید نان تازه با حذف کیسه های پلاستیکی و نبود هیچ جایگزینی برای آن، نان ها را به روش های غیربهداشتی، بر روی صندلی خودرو و موتورسیکلت حمل می کنند که مشکلات بهداشتی بیشتری نیز به همراه دارد.

شکی نیست با توجه به اخطار کارشناسان و پزشکان، جمع آوری کیسه های پلاستیکی از نانوایی ها ضرورت داشت ولی مساله مهم وم ارائه جایگزین برای شهروندان بود.

البته برخی از تشکل های مردم نهاد نظیر انجمن محیط زیستی آوان سبز دزفول اقداماتی برای حل این مشکل داشته اند برای مثلا اقدام به تهیه و توزیع کیسه پارچه ای برای حمل نان کرده اند.

حذف کیسه های پلاستیکی بدون درنظر گرفتن جایگزین مناسب از نانوایی ها مشکلات بیشتری از نظر بهداشتی برای حمل نان ایجاد کرده است.


مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : کیسه ,آلودگی ,انتقال ,پلاستیکی ,تواند ,رومه ,قرار دادن ,کاغذ رومه ,باعث انتقال ,مصرف کننده ,درست نیست ,باعث انتقال آلودگی
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

دلنوشته های یک بانو شهرسازان Erin مهندسی شهرسازی دانشگاه بوعلی سینا همدان ویستا رایانه ceroem مـنِ پـنـهـان تابلوسازی نامور شرکت آسیا تابلو